Kommende arrangementer

Vær med næste gang vi samles

 

Aktuelle arrangementer offentliggøres også på vores LinkedIn side – så følg endelig med der!

 

DKEJ afholder årligt flere arrangementer for cand.merc.jur-alumner og cand.merc.jur-studerende. Arrangementerne er af faglig karakter, hvor de deltagende kan få indblik i forskellige fagområder inden for relevante brancher, hvor cand.merc.jur er repræsenteret. Derudover har arrangementerne et afsluttende networkingselement, hvor det er muligt at sparre med oplægsholdere samt andre deltagere ved lætte anretninger.

Spændevidten på arrangementerne rækker fra M&A, Forhandlingsteknikker, Contract Management, Strategiske Alliancer til Blockchain med mange flere.

 

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Oversigt over efterårets arrangementer

28. september 2020 | Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Legal Tech

Den 28. september kl. 17:30 afholder Danske Erhvervsjurister i samarbejde med Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith et webinar om Legal Tech. 
Til webinaret vil du få indsigt i, hvordan juraen kan gøres mere tilgængelig gennem ny teknologi og innovation. Oplæggene dækker en bred vifte af emner inden for Legal Tech, herunder indsigter fra udviklingen i advokatbranchen, operationel digitalisering af arbejdet med kontrakter og smart contracts inden for Blockchain.
Det er gratis for studerende og betalende medlemmer af foreningen at deltage. Såfremt man ikke er betalende medlem, vil det koste 100 kr. at deltage i webinaret.
For nærmere info og tilmelding, tryk på knappen “tilmeld”.