Kommende arrangementer

Vær med næste gang vi samles

 

Aktuelle arrangementer offentliggøres også på vores LinkedIn side – så følg endelig med der!

 

DKEJ afholder årligt flere arrangementer for cand.merc.jur-alumner og cand.merc.jur-studerende. Arrangementerne er af faglig karakter, hvor de deltagende kan få indblik i forskellige fagområder inden for relevante brancher, hvor cand.merc.jur er repræsenteret. Derudover har arrangementerne et afsluttende networkingselement, hvor det er muligt at sparre med oplægsholdere samt andre deltagere ved lætte anretninger.

Spændevidten på arrangementerne rækker fra M&A, Forhandlingsteknikker, Contract Management, Strategiske Alliancer til Blockchain med mange flere.

 

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Oversigt over kommende arrangementer

20. maj 2021 | FalckEkdahl

Webinar: Hvorfor en gensidig kommunikationspligt i IT-Kontrakter i lyset af strategisk kontrahering

Den 20. maj 2021 afholder Danske Erhvervsjurister, i samarbejde med FalckEkdahl, et webinar hvor du, som Cand.merc.(jur.) kan anvende IT-kontrakter strategisk og proaktivt ved indgåelse af aftaler. Strategisk kontrahering indebærer fokus på, hvorledes parterne gennem komplementære ressourcer og investeringer i samarbejdet i bedste fald kan skabe vedvarende konkurrencemæssige fordele, som er særlig relevant i IT-kontrakter.
Det er gratis for studerende og betalende medlemmer af foreningen at deltage. Såfremt man ikke er betalende medlem, vil det koste 100 kr. at deltage i webinaret.
For nærmere info og tilmelding, tryk på knappen “tilmeld”.