Persondatabeskyttelse & cookies

Databeskyttelse har høj prioritet hos Danske Erhvervsjurister, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Nedenunder vil du finde relevante oplysninger om hvordan dine personoplysninger bliver behandlet.

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?

Danske Erhvervsjurister er ansvarlig for dine personoplysninger.

Danske Erhvervsjurister

Højdevej 26, 1 TV.

2300 København S

Hvilke slags oplysninger er der tale om?

De personoplysninger (f.eks. navn og adresse), vi indsamler på hjemmesiden, er de personoplysninger, som du giver os, når du klikker dig ind på vores hjemmeside eller på anden vis udleverer ved besøget på vores hjemmeside.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Danske Erhvervsjurister har adgang til dine oplysninger.

Personlige oplysninger videregives alene til tredjepart med dit aktive samtykke, medmindre vi er lovgivningsmæssigt forpligtet til videregivelse.

 

Hvad er dine rettigheder?

Retten til at trække dit samtykke tilbage:

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage, hvis behandlingen er baseret på dit samtykke.

Retten til adgang:

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt info@dkej.dk så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail.

Retten til at overføre data:

Når Danske Erhvervsjurister anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format til enten dig eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.

Retten til at korrigere data:

Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende.

Retten til at slette eller begrænse data:

Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Danske Erhvervsjurister benytter eller få behandlingen af dem begrænset.

Retten til at modtage data:

Du har i visse tilfælde mulighed for at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, samt at få overført disse personoplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til at klage til en tilsynsmyndighed:

Hvis du mener, at Danske Erhvervsjurister behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du kontakte os på info@dkej.dk. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

 

Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger:

Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside.